Έφυγε από τη ζωή ο εφοπλιστής Παναγιώτης Λαιμός

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών ο εφοπλιστής Παναγιώτης Λαιμός. Σύμφωνα με την εφημερίδα Εspresso, ο εφοπλιστής νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», έχοντας φύλακα άγγελο στο πλευρό του μέρα νύχτα την αγαπημένη του σύζυγο Χρυσάνθη.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε την Παρασκευή στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων του Α’ Νεκροταφείου Αθηνών, σε στενότατο οικογενειακό κύκλο. Με καταγωγή από τις Οινούσσες και με πλούσια ιστορία στη ναυτοσύνη, ο Παναγιώτης Λαιμός και η οικογένειά του προσέφεραν μεγάλο έργο στο νησί τους, τη ναυτιλία και τον πολιτισμό με κοινωφελή έργα.

Όπως αναφέρει η Espresso, ο Παναγιώτης Λαιμός υπήρξε προσωπικός φίλος του πρίγκιπα Καρόλου, της αξέχαστης πριγκίπισσας Νταϊάνα (το ζεύγος Λαιμού την είχε φιλοξενήσει στην Ελλάδα), του πρίγκιπα Μιχαήλ του Κεντ, εστεμμένων γαλαζοαίματων και προσωπικοτήτων διεθνούς κύρους από όλο τον κόσμο.

Το ζεύγος Λαιμού ήταν εκ των ελαχίστων Ελλήνων που ήταν καλεσμένοι στον γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, το 2011, στο φημισμένο αβαείο του Ουέστμινστερ.

Πηγή: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ