Νέα υπόθεση ψευτογιατρού στην Πάτρα: Θεραπεύει με… λαμπάκια – ΒΙΝΤΕΟ

Όσο οι Διωκτικές Αρχές ερευνούν κάθε νέο στοιχείο για την υπόθεση του ψευτογιατρού, στο φως έρχονται καταγγελίες για τη δράση δύο ακόμη απατεώνων που παριστάνουν τους γιατρούς και εκμεταλλεύονται τον πόνο άρρωστων ανθρώπων.

Στα χέρια της ασφάλειας βρίσκονται από χθες το βράδυ όλα τα στοιχεία και οι καταγγελίες για τους δυο νέους ψευτογιατρούς που δρούσαν παράλληλα με τον Νίκο Κοντό. Ο ένας είχε απλώσει τα πλοκάμια του στην Πάτρα και τις γύρω περιοχές και ο δεύτερος στον Βόλο. Ο κύριος Γιώργος, θύμα του ψευτογιατρού της Πάτρας αποκαλύπτει τη δράση του μιλώντας στο Star.

«Έχω πάει εγώ με τη σύζυγό μου, κάτι φίλοι με πήγαν κιόλας και αυτοί είχαν την παλιοαρρώστια και μας είχε πουλήσει ένα κουτί εκεί με ένα λαμπάκι αναβόσβηνε …το οποίο σε έκανε καλά. Ήταν ένα σιδερένιο κουτί το οποίο το έβαζες στην πρίζα και αναβόσβηνε το λαμπάκι.H γυναίκα μου έχει πεθάνει 4,5 χρόνια τώρα» περιγράφει ο κ.Γιώργος.

Ο υποτιθέμενος γιατρός, όπως καταγγέλλει, έταζε πλήρη ίαση σοβαρών ασθενειών μέσω ενέργειας που δημιουργούσε ένα σιδερένιο κουτί. Παράλληλα χορηγούσε δική του θεραπεία αλλά και ειδική διατροφή. Φυσικά όλα αυτά με το αζημίωτο.

«Eν τω μεταξύ πήγαινε κόσμος αρκετός, αυτό το είχα πληρώσει εγώ 2.200 ευρώ το κουτί συν κάτι βιταμίνες που έδινε οι οποίες βιταμίνες κάνανε κοντά στο χιλιάρικο, γύρω στα 800 ευρώ. Σε ιατρείο είχαμε πάει, στο ιατρείο του υποτίθεται, στην Πάτρα 6. Εγώ έδωσα τα λεφτά τότε στη απελπισία μου» συνεχίζει ο κ.Γιώργος.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία ο “γιατρός” της Πάτρας έχει γραφείο στην περιοχή. Eίναι γνωστός των αρχών και στο παρελθόν είχε απασχολήσει τη δικαιοσύνη. Ο δεύτερος είναι γνωστός στον Βόλο με δικό του ιατρείο. Παριστάνει τον ογκολόγο και τον χειρουργό ενώ διαφημίζει τις σπουδές του στην Αμερική.

Ανάλογη περίπτωση παρουσιάζεται και την περιοχή της Θεσσαλονίκης. Η εξιχνίαση της υπόθεσης του ψευτογιατρού Νίκου Κοντοστάθη δεν αποκλείεται να ήταν μόνο η αρχή.

Πηγή: Star.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ