Αποκάλυψη για τον “μαϊμού” γιατρό: Αυτά είναι τα χειρόγραφα με τις… συμβουλές και τα “γιατροσόφια”

Νέες αποκαλύψεις για τον τρόπο δράσης του “μαϊμού” γιατρού, ο οποίος εκμεταλλευόταν τον πόνο ανυποψίαστων πολιτών που έπασχαν από ανίατες ασθένειες, προκειμένου να τους εξαπατήσει και να τους αποσπάσει πολλά χρήματα. Υπενθυμίζεται πως λόγω της δράσης του, τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, μεταξύ των οποίων και δύο ανήλικοι.

Το “Βήμα” αποκαλύπτει σήμερα ορισμένα χειρόγραφα σημειώματα του προφυλακισμένου ψευτογιατρού Νίκου Κοντοστάθη στα οποία συνιστούσε ως “σωτήριες” ουσίες και τροφές όπως τον ζεόλιθο, το ρηγανέλαιο, το μύρτιλο με ζεαξανθίνη. Ο άνδρας, που είχε καταφέρει να “χτίσει” ένα ψεύτικο ιατρικό αλλά και κοινωνικό προφίλ για να πείθει τα υποψήφια θύματά του, έπειθε τους ανθρώπους αυτούς να εγκαταλείπουν τις θεραπείες τους για να ακολουθήσουν τις μοιραίες παραπλανητικές συμβουλές του.

Στα έγγραφα που κατασχέθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. συγκαταλεγόταν χαρτογράφηση των νεοπλασιών σε 17 μέρη του ανθρωπίνου σώματος και τρόπου καταγραφής των καρκινικών δεικτών από ξένους επιστήμονες τους οποίους ο ψευτογιατρός παρουσίαζε σαν δική του ανάλυση.

Σε ένα άλλο χειρόγραφο του “μαϊμού” γιατρού αναφερόταν το “μαύρο κύμινο”, το αντιοξειδωτικό “μαύρο γκότσι μπέρι”, το “Ιπποφαές μαζι Σπυρουλίνα” κι άλλες ουσίες ως αυτές που θα περιορίσουν σοβαρές νόσους.

Εντοπίσθηκε ακόμη σκεύασμα το οποίο υποτίθεται ότι ήταν δημιούργημα της αμερικανικής φαρμακευτικής εταιρείας με έδρα το Σαν Φρανσίσκο Genentech που συνιστούσε ο “φυσικός” Νίκος Κοντοστάθης κι αποτελούσε ευρεσιτεχνία του προαναφερόμενου ιατρού.

Ακόμα, στο γραφείο του ψευτογιατρού εντοπίσθηκε χαρτογράφηση των καρκινικών δεικτών και του χρόνου και τρόπου προσδιορισμού τους, που ουσιαστικά είναι αποτύπωση μελέτης αλλοδαπών επιστημόνων που είχε ιδιοποιηθεί ο 47χρονος.

Σημειώνεται πως μέχρι στιγμής οι εξαπατημένοι από τον “μαϊμού” γιατρό ξεπερνούν τους 100.

Δείτε το ρεπορτάζ του Mega:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ