Μεσσηνία: Έπεσε θύμα ξυλοδαρμού για μία θέση πάρκινγκ

Θύμα επίθεσης για μία θέση πάρκινγκ έπεσε ένας 52χρονος στην Ασπροπουλιά του Δήμου Καλαμάτας.

Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr, ο 52χρονος ισχυρίζεται ότι το βράδυ της Πέμπτης και ενώ βρισκόταν στο σπίτι του με την οικογένειά του, ένας άνδρας πάρκαρε ακριβώς έξω από το σπίτι του κλείνοντας κατά ένα μέρος την είσοδο του πάρκινγκ. Η σύζυγος του 52χρονου, αφού τον ρώτησε αν ψάχνει κάποιον στην περιοχή, του ζήτησε να παρκάρει λίγο πιο κάτω για να μην κλείνει την πρόσβαση στο σπίτι. Αν και έδειξε να το δέχεται, αφού μπήκε στο αυτοκίνητο άρχισε να μαρσάρει και κινήθηκε με επιθετική διάθεση προς την πόρτα. Τότε ο 52χρονος του ζήτησε τον λόγο και πριν καλά-καλά τελειώσει τη φράση του ο άνδρας κατέβηκε από το αυτοκίνητο και τον γρονθοκόπησε. Πιάστηκαν στα χέρια και αφού η οικογένεια του άνδρα, που βρισκόταν μέσα στο αμάξι κάλεσε ενισχύσεις, εμφανίστηκαν περισσότερα από 10 άτομα από κοντινό καφενείο και συνέχισαν ομαδικά τον ξυλοδαρμό του 52χρονου. Όλα συνέβησαν μπροστά στα έντρομα μάτια της συζύγου του και των τριών παιδιών τους.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα η σύζυγος του θύματος κάλεσε την Αστυνομία, η οποία έφτασε ύστερα από λίγη ώρα αλλά οι δράστες, οι οποίοι σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο 52χρονος είναι Ρομά, είχαν εξαφανιστεί.

Από τον ξυλοδαρμό ο 52χρονος υπέστη κάταγμα στο ζυγωματικό και εξαρθρώθηκε ο αγκώνας του. Αφού πέρασε από το Νοσοκομείο Καλαμάτας και υπεβλήθη σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, στη συνέχεια υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων.

Πηγή πληροφοριών: eleftheriaonline.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ