Επίθεση με βιτριόλι: Συγκλονίζει η κατάθεση της Ιωάννας – “Με κοίταξε στα μάτια και μου πέταξε καυστικό υγρό”

Της Άννας Κανδύλη

Τα όσα τραγικά βίωσε το πρωινό της 20ης Μαΐου, όταν η δράστιδα της έστησε ενέδρα στο κτίριο όπου στεγάζεται η ασφαλιστική εταιρία, όπου εργάζεται στην Καλλιθέα, και της έριξε βιτριόλι, περιέγραψε η 34χρονη Ιωάννα στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τα όσα είπε το θύμα της επίθεσης, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Θριάσιο νοσοκομείο, “είδα ξαφνικά μπροστά μου μια γυναικεία φιγούρα, η οποία φορούσε μαύρη προστατευτική μάσκα. Ήρθε κοντά μου, με κοίταξε στα μάτια, και χωρίς να μου πει τίποτα μου πέταξε στο πρόσωπο κάποιο καυστικό υγρό. Αυτή μετά έφυγε τρέχοντας από τη γυάλινη πόρτα εξόδου προς άγνωστη κατεύθυνση”.

Όπως κατέθεσε η 34χρονη, “εγώ αρχικά κοίταξα την μπλούζα μου γιατί νόμιζα ότι μου έριξε καυτό καφέ αλλά αυτό άρχισε να μυρίζει άσχημα και μου φάνηκε ότι είναι κάποιο καυστικό υγρό γιατί κατάλαβα ότι ήταν παχύρρευστο”.

Σοκαρισμένη ακόμη από τα όσα της έχουν συμβεί, η 34χρονη συγκλονίζει με τα όσα περιέγραψε στους αστυνομικούς. “Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να τρέξω αμέσως στο απέναντι φαρμακείο, ενώ παράλληλα ούρλιαζα από τους πόνους για βοήθεια. Αισθανόμουν εκείνη την στιγμή να πρήζεται το πρόσωπο μου και τα χέρια μου να καίνε. Όταν έφτασα στο φαρμακείο άρχισα να φωνάζω για βοήθεια και να λέω στην φαρμακοποιό, ότι κάποιος μου πέταξε κάτι καυστικό στο πρόσωπο”, είπε η άτυχη κοπέλα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ