Επίθεση με βιτριόλι: Αυτή είναι η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη της 35χρονης

Ανακοίνωση για τη σύλληψη της 35χρονης, η οποία κατηγορείται ότι εξαπέλυσε τη βάρβαρη επίθεση κατά της Ιωάννας, στην Καλλιθέα την 20η Μαΐου, εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία.

Υπενθυμίζεται πως η 35χρονη γυναίκα αρχικά προσήχθη το πρωί της Πέμπτης, από την περιοχή του Ζωγράφου όπου και διαμένει, ενώ αργότερα το απόγευμα η προσαγωγή της μετατράπηκε σε σύλληψη και της ασκήθηκαν διώξεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας και απείθεια.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν στην κατοχή της και στο σπίτι της αντικείμενα τα οποία σχετίζονται με την υπόθεση, “τόσο στο στάδιο των προπαρασκευαστικών ενεργειών, όσο και στο στάδιο της διάπραξης της απόπειρας ανθρωποκτονίας”, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Μετά από ενδελεχή έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας συνελήφθη, χθες (Πέμπτη 11-6-2020), 35χρονη ημεδαπή, για την υπόθεση της επίθεσης με καυστικό υγρό σε ημεδαπή την 20η Μαΐου 2020 στην Καλλιθέα.

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία – κακουργηματικού χαρακτήρα – για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της απείθειας.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν στην κατοχή της και στην οικία της αντικείμενα, τα οποία κατασχέθηκαν ως σχετιζόμενα με την υπόθεση, τόσο στο στάδιο των προπαρασκευαστικών ενεργειών, όσο και στο στάδιο της διάπραξης της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος την παρέπεμψε για διενέργεια κύριας ανάκρισης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ