Επίθεση με βιτριόλι: Το μοιραίο λάθος της 35χρονης με την τηλεκάρτα – Ποιο κινητό κάλεσε – ΒΙΝΤΕΟ

Το έντονο αίσθημα της ζήλιας ήταν αυτό που οδήγησε στη φρικιαστική επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Μίνα Καραμήτρου στο Open, όπως αποδεικνύεται, ο σύντροφος της 35χρονης δεν είχε ποτέ καμία σχέση με το θύμα της επίθεσης ωστόσο ένα αίτημα φιλίας στο facebook ίσως ερμηνεύτηκε ως φλερτ. Οι δυο κοπέλες είχαν καταγωγή από κοντινά χωριά και μάλιστα υπήρξαν συμμαθήτριες σε μικρή ηλικία.

Η 35χρονη ωστόσο μέχρι τώρα κρατάει αρνητική στάση, δεν ομολογεί και μάλιστα δε θέλει να δει τους συγγενείς της. Αρνείται να δει ακόμα και τον αδελφό της με τον οποίο μένανε μαζί στο ίδιο διαμέρισμα στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την Μίνα Καραμήτρου, το βράδυ της Πέμπτης βρέθηκε και το σακίδιο που φαίνεται να κρατάει η δράστις στο βίντεο της επίθεσης μέσα στο οποίο κουβαλούσε το θερμό με το καυστικό υγρό. Επίσης έχει σταλεί δείγμα της φωνής της στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να συγκριθεί με τη φωνή που έχει καταγραφεί στα τηλεφωνήματα σε ραδιοταξί και να γίνει ταυτοποίηση.

Τέλος, φαίνεται πως το μεγάλο λάθος της 35χρονης ήταν η τηλεκάρτα καθώς φαίνεται ότι δεν γνώριζε πως η τεχνολογία έχει προχωρήσει και οι Αρχές μπορούν πια να έχουν ανάλυση των τηλεφωνημάτων. Έτσι η 35χρονη εκτός από τα τηλεφωνήματα που έκανε σε ραδιοταξί, από την ίδια τηλεκάρτα κάλεσε και ένα ακόμη κινητό τηλέφωνο. Αυτό φαίνεται πως ανήκει σε έναν αλλοδαπό τεχνίτη που χρειάστηκε για κάποια εργασία στο γραφείο που δούλευε. Ωστόσο επειδή αυτός δεν απάντησε στην κλήση, η 35χρονη τον κάλεσε άλλη στιγμή από το προσωπικό της τηλέφωνο.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ