Συγκλονίζει ο Πύρρος Δήμας για τη σύζυγό του: Παλικάρι μέχρι το τέλος – BINTEO

Για την απώλεια της συζύγου του Αναστασίας και τις ευθύνες των παιδιών μετά τον χαμό της μίλησε μεταξύ άλλων στην εκπομπή “Προσωπικά” και την Έλενα Κατρίτση ο Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας.

“Μια μητέρα ή μια κόρη είναι πιο εύκολο να μιλήσει σε μια μητέρα, αλλά ευτυχώς κι όλα αυτά που περάσαμε τα περάσαμε όλοι μαζί και ήμασταν μαζί σαν μια γροθιά, κι έτσι έχουμε μείνει. Μέρα παρά μέρα έχουμε συνάντηση στο skype και βλεπόμαστε και μιλάμε και λέμε όπως μια οικογένεια που είναι στο ίδιο σπίτι, κι αν είμαστε μακριά, κι αν είμαι εγώ μακριά για αγώνες , Κολομβία ή άλλου, μαζευόμαστε και λέμε τα προβλήματά μας, και προσπαθούμε να βρούμε λύσεις για τον καθένα

Όσο για το αν ο χρόνος απαλύνει τον πόνο είπε “Δεν νομίζω…” Είναι οι δύσκολες στιγμές πολύ δύσκολες αλλά μας έδινε δύναμη όλους, ήταν τόσο δυνατή που έδινε δύναμη σε όλους μας, σίγουρα ο χρόνος απαλύνει… απαλύνει, οκ… αλλά θεωρώ ότι πολλές φορές νομίζω ότι θα τη δω μπροστά μου” είπε συγκινημένος. “Όλη την οικογένεια τη στήριζε, όλους μας. Οτιδήποτε έκαναν τα παιδιά τη ρωτούσαν”.

“Δεν θα γινόμουν αυτό που έγινα αν δεν ήταν αυτή η γυναίκα δίπλα μου, γιατί ήταν δίπλα μου κάθε στιγμή, ήταν δίπλα μου σε κάθε πρόβλημά μου, και στα εύκολα και στα δύσκολα” παραδέχτηκε στο ανάλογο ερώτημα.

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ