Τραγωδία στη Βούλα: Φώναζε “το παιδί μου είναι εγκλωβισμένο” και δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα

Ανατριχιαστικές είναι οι μαρτυρίες των κατοίκων για την τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί της Τρίτης στη Βούλα, όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε διώροφη κατοικία, όπου διέμεναν πέντε γυναίκες.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημερώθηκε για το συμβάν στις 7:30 το πρωί. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πρώτα έσπευσαν στο σημείο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, που βρήκαν έξω μία κοπέλα να καλεί σε βοήθεια. Κατάφεραν και απεγκλώβισαν τρεις γυναίκες, οι οποίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο “Άγιοι Ανάργυροι” με αναπνευστικά προβλήματα.

Κατά τη διαδικασία της κατάσβεσης της πυρκαγιάς από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, στον 1ο όροφο της κατοικίας, εντοπίστηκε μία γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της, μέσα στο μπάνιο του διαμερίσματος. Η 53χρονη γυναίκα, δυστυχώς εξέπνευσε. Προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ξέσπασε η φωτιά διενεργεί το αρμόδιο τμήμα της Πυροσβεστικής.

Γείτονες περιγράφουν στην κάμερα τις εικόνες που αντίκρισαν. “Όταν βγήκαμε έξω είδαμε μια μάνα στη μέση του δρόμου με μία από τις κόρες της και τις εγγονές της να την αγκαλιάζουν και να λέει ‘το παιδί μου είναι εγκλωβισμένο’”, περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας. “Το να είσαι απ’ έξω, να βλέπεις τις φλόγες, τους καπνούς και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα δεν το ξεπερνάς εύκολα”, προσθέτει.

Δείτε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ και τις εικόνες από την πυρκαγιά στην κατοικία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ