Επιστροφή μετ’ εμποδίων: Ακινητοποιημένα τα οχήματα στα διόδια της Ελευσίνας – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Εξαιρετικά δύσκολη η επιστροφή των Αθηναίων στο λεκανοπέδιο. Οι κάτοικοι της πρωτεύουσας που εκμεταλλεύτηκαν την άρση των μέτρων για τον κορονοϊό, και “εγκατέλειψαν” την Αθήνα για το Σαββατοκύριακο, προκειμένου απολαύσουν τη θάλασσα και τον ήλιο. Όμως η επιστροφή τους γίνεται μετ’ εμποδίων.

Σε φωτογραφία που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr, διακρίνονται οι τεράστιες ουρές που έχουν σχηματιστεί στα διόδια της Ελευσίνας. Τα οχήματα είναι ακινητοποιημένα μέχρι και την περιοχή του Σκαραμαγκά. Ίδιες εικόνες και στα διόδια της Αττικής Οδού στον Ασπρόπυργο.

Δείτε τη φωτογραφία:

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ