Καλλιθέα: Στο “μικροσκόπιο” των αρχών τα επεισόδια που είχε η 34χρονη με πρώην συντρόφους της – ΒΙΝΤΕΟ

Νέα στοιχεία για την άγρια επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη έφερε στο φως το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Το κλειδί για το ποιος το έκανε όπως όλα δείχνουν βρίσκεται στο κινητό της τηλέφωνο και σε βίντεο που εξετάζονται από τις αρχές ενώ όπως αποκαλύπτει βίντεο ντοκουμέντο, το πρόσωπο που επιτέθηκε με τόσο μένος στο κορίτσι χρειάστηκε μόνο 53 δευτερόλεπτα, ενώ γνώριζε πως δεν θα καταγραφεί από τις κάμερες, όπως φαίνεται από τις μελετημένες κινήσεις της.

Η 34χρονη έχει δώσει ελάχιστα στοιχεία στους αστυνομικούς, καθώς η κατάσταση της υγείας της δεν της επιτρέπει προς το παρόν να δώσει επίσημη κατάθεση. H Ιωάννα προσπαθεί να θυμηθεί, να δώσει έστω ένα στοιχείο στους αστυνομικούς για να φθάσουν στην ταυτότητα του ανθρώπου που της επιτέθηκε τόσο άγρια. Μέχρι στιγμής, φαίνεται να έχει πει στους αστυνομικούς τα εξής: «Με κοίταξε για δευτερόλεπτα στα μάτια μια μαυροφορεμένη γυναίκα, που εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά μου, ενώ ετοιμαζόμουν να μπω στο ασανσέρ και αμέσως μετά μου πέταξε καυστικό υγρό. Προσπαθώ να θυμηθώ εάν την γνώριζα από κάπου. Φορούσε χειρουργική μάσκα και ήταν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μου έκανε κακό», ανέφερε η ίδια.

Οι αρχές εξετάζουν και με ποιους είχε διένεξη, καθώς ανακάλυψαν ότι το κορίτσι τα τελευταία πέντε χρόνια είχε πάει σε αστυνομικά τμήματα έπειτα από επεισόδια που είχε με συντρόφους της, ενώ περνάνε από «κόσκινο» κάθε επαφή της.

Αυτή τη στιγμή οι έρευνες δείχνουν να μπαίνουν στο σωστό δρόμο και να σφίγγει ο κλοιός γύρω από τη δράστη.

Δείτε το βίντεο από το Star:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ