Όμιλος Ιατρικού Αθηνών: Πάντα ένα βήμα μπροστά, και στα δύσκολα

Η εξάπλωση του covid-19 έφερε στην πρώτη γραμμή όλες τις υπηρεσίες υγείας ανά τον κόσμο, οδηγώντας σε μία νέα πραγματικότητα που η σχηματοποίησή της είναι ακόμα σε εξέλιξη. Μπορεί τα δεδομένα να διαφοροποιήθηκαν ραγδαία, όμως κάποιες αξίες παραμένουν σταθερές, γιατί ο πολίτης ξέρει πως μπορεί να συνεχίσει να τις εμπιστεύεται.

Στην μικρή ιστορία μίας ιατρού που δίνει την καθημερινή της μάχη, συμπυκνώνονται η προσφορά του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών απέναντι στην πανδημία και η διασφάλιση ότι όλες οι υπηρεσίες του παρέχονται με απόλυτη ασφάλεια και εξειδικευμένους ελέγχους. Η σύντομη περιήγησή μας στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών μάς καθιστά σαφή τον λόγο που αποτελεί σταθερή αξία: ότι είναι πάντα ένα βήμα μπροστά, και στα δύσκολα.

Για τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, η ασφάλεια των ασθενών, των εργαζομένων, αλλά και των επισκεπτών αποτελεί προτεραιότητα. Για τον λόγο αυτό προχώρησε άμεσα σε εφαρμογή ειδικών μέτρων από την έναρξη της υγειονομικής κρίσης με στόχο την διασφάλιση της ασφάλειας προσωπικού, ασθενών και επισκεπτών. Παράλληλα, ενίσχυσε το Εθνικό Σύστημα Υγείας, παρέχοντας στη διάθεση του Υπουργείου Υγείας την Κλινική Περιστερίου για νοσηλεία ασθενών (μη covid-19) ώστε να υπάρχουν διαθέσιμες κλίνες για περιστατικά covid-19 στα νοσοκομεία αναφοράς.

Όλες οι κλινικές του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών συνέχισαν τη λειτουργία τους βάση των υποδείξεων του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ και σήμερα μπορούν ξανά να παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας στους ασθενείς που θα τις επισκεφθούν.

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, είναι ο κορυφαίος ιδιωτικός πάροχος υγειονομικής περίθαλψης στην Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Ο Όμιλος διαθέτει 8 υπερσύγχρονα νοσοκομεία με χωρητικότητα 1.200 κλινών και συνεργάζεται με περισσότερους από 2.800 ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, με διεθνή σταδιοδρομία στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ. Απασχολεί περισσότερους από 3.000 υπαλλήλους πλήρους απασχόλησης και συνεργάζεται με τα πιο επιφανή Πανεπιστήμια και Οργανισμούς του Κόσμου. Ιδρύθηκε το 1984 από τον Δρ. Γ. Αποστολόπουλο και ανήκει και διευθύνεται από την οικογένεια Αποστολόπουλου, καθιστώντας το, το μοναδικό Όμιλο Υγείας στην Ελλάδα που ανήκει σε ελληνικά συμφέροντα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ