Διπλό φονικό στην Κρήτη: Θρήνος στην κηδεία του 30χρονου Γιώργου Ξυλούρη – ΦΩΤΟ

Ο τραγικός επίλογος γράφτηκε το απόγευμα της Κυριακής για τον ένα εκ των δύο θυμάτων της φονικής συμπλοκής στα Ανώγεια, για τον 30χρονο Γιώργο Ξυλούρη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretalive.gr, σε κλίμα οδύνης και υπό την παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, τελέστηκε η κηδεία του άτυχου άνδρα με την οικογένειά του να τον συνοδεύει στην τελευταία του κατοικία, στο κοιμητήριο Ανωγείων.

Λίγες ώρες πριν από την κηδεία, πραγματοποιήθηκε η βάφτιση του παιδιού του, ενώ νωρίτερα το άψυχο σώμα του Γιώργου Ξυλούρη μεταφέρθηκε στο σπίτι του, όπου ράγισαν και οι πέτρες από το μοιρολόι της οικογένειας του. Εξίσου συγκλονιστικό ήταν και το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της αδελφής του στο facebook.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Δευτέρα θα ακολουθήσει η δεύτερη πράξη του δράματος καθώς οικογένεια και συγγενείς του 63χρονου Λευτέρη Καλομοίρη θα πουν το τελευταίο αντίο στον άνθρωπό τους, ο οποίος έπεσε νεκρός στη μοιραία συμπλοκή.

Υπενθυμίζεται ότι ο 30χρονος γιος του άτυχου 63χρονου, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση, παραδόθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στις Αρχές δίνοντας την δική του εκδοχή για το τραγικό συμβάν που βύθισε στο πένθος δυο οικογένειες της περιοχής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ