Χαλκίδα: Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά – ΦΩΤΟ

Στη σύλληψη ενός 46χρονου ημεδαπού και ενός 23χρονου αλλοδαπού προέβησαν, πρωινές ώρες της 29 Απριλίου 2020, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής Χαλκίδας, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών Πειραιά, του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών Κ.Λ. Πειραιά και με τη συνδρομή ομάδας Κ-9 ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, για παράβαση του νόμου 4139/2013 “περί εξαρτησιογόνων ουσιών”, καθώς και των άρθρων 45 και 187 του Π.Κ.

Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, κατά τη διάρκεια νομότυπης έρευνας που πραγματοποιήθηκε σε οικία στην παραλία Αυλίδας, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 46χρονος, ο οποίος βρέθηκε να κατέχει επιμελώς κρυμμένη, εντός της ανωτέρω οικίας, ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους τριάντα επτά γραμμαρίων και τεσσάρων δεκάτων του γραμμαρίου (37,4 γρ.), καθώς και σύνεργα επεξεργασίας της.

Στη συνέχεια, κατόπιν υπόδειξης του 46χρονου, ακολούθησε νομότυπη έρευνα στον αύλιο χώρο της οικίας του, κατά την οποία εντοπίστηκε εντός φρεατίου, ποσότητα κάνναβης σε μορφή σκόνης, συνολικού βάρους χιλίων εκατόν δέκα οκτώ γραμμαρίων (1.118 γρ.), ενώ παράλληλα, σε νομότυπο έλεγχο εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 23χρονος, εντός της οικίας του. Ταυτοποιήθηκε και αναζητείται και τρίτο μέλος.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ποσότητες ναρκωτικής ουσίας, τα προαναφερθέντα σύνεργα επεξεργασίας κάνναβης, καθώς επίσης και το χρηματικό ποσό των τεσσάρων χιλιάδων εκατόν ογδόντα πέντε ευρώ (4.185 €).

Δείτε τη φώτο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ