Κορονοϊός: Προετοιμασίες για το Πάσχα στην Κρήτη – Ουρές σε λαϊκές και πλυντήρια αυτοκινήτων – ΦΩΤΟ

Με αμείωτο ρυθμό παρά τα μέτρα περιορισμού συνεχίζονται οι προετοιμασίες στο Ηράκλειο της Κρήτης για το Πάσχα καθώς οι πολίτες «γέμισαν» τα πλυντήρια αυτοκινήτων και την λαϊκή αγορά, που θύμισε άλλες εποχές.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το cretapost,φαίνονται μικροί και μεγάλοι βρίσκονταν στο σημείο και αγόραζαν τρόφιμα χωρίς να τηρούν καν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Ελάχιστοι ήταν οι πολίτες που φορούσαν μάσκες ενώ σχεδόν κανένας δεν τηρούσε το ένα μέτρο απόστασης από τον άλλον.

Την ίδια ώρα, οι πάγκοι των εμπόρων δεν είχαν τις απαραίτητες απόστασεις μεταξύ τους, λίγοι ήταν εκείνοι που φορούσαν μάσκες ενώ αντισηπτικά δεν υπήρχαν ούτε για… δείγμα.

Παράλληλα, στους παρακείμενους δρόμους της λαϊκής δημιουργήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο – εικόνα η οποία παραπέμπει στην προ καραντίνα εποχή.

«Ουρές» και στα πλυντήρια αυτοκινήτων

Ενδιαφέρον όμως αποτελεί και το γεγονός ότι σήμερα «γέμισαν» τα πλυντήρια αυτοκινήτων του Ηρακλείου.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό οι Ηρακλειώτες πήραν τα αυτοκίνητά τους και πήγαν να τα πλύνουν ενώ σε αρκετά πλυντήρια self service είχαν δημιουργηθεί ουρές από οδηγούς που περίμεναν υπομονετικά ν’ αδειάσει κάποια θέση.

Μεταξύ αυτών που έσπευσαν αν πλύνουν τα οχήματά τους ήταν και αστυνομικοί που καθάριζαν τα περιπολικά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ