Ορέστης Τσανγκ: Δωρεά της κινεζικής κοινότητας στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη – ΦΩΤΟ

Στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Ορέστης Τσανγκ, εκπροσωπώντας την κινέζικη κοινότητα και το ελληνοκινεζικό επιμελητήριο. Ο Θεσσαλονικιός επιχειρηματίας που τον γνωρίσαμε μέσα από το Survivor, πήγε στο Υπουργείο προκειμένου να κάνει μία δωρεά.

Όπως έγραψε στο Instagram ο πρώην παίκτης του Survivor, η κινέζικη κοινότητα δώρισε ένα υψηλής τεχνολογίας θερμόμετρο που μπορεί να βοηθήσει εύκολα και με ασφάλεια στον εντοπισμό πιθανόν κρουσμάτων κορονοϊού.

“Σήμερα δωρίζουμε στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ένα μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας που μετράει την θερμοκρασία όσων περνάνε μαζικά από την είσοδο και τον τυπικό έλεγχο από απόσταση, χωρίς να χρειάζεται ο αστυνομικός να μετράει με το θερμόμετρο χειρός και να έρχεται σε επαφή με πιθανό κρούσμα” σημείωσε ο Ορέστης Τσανγκ.

“Σκεφτήκαμε ότι με τον τρόπο αυτό, θα προστατεύσουμε αυτούς που μας προστατεύουν. Χορηγός η κινέζικη κοινότητα που αγαπάμε την Ελλάδα και θέλουμε να προσφέρουμε στην χώρα, μαζί με την συνδρομή του ελληνοκινεζικού επιμελητηρίου και των Ελλήνων τεχνικών στην εγκατάσταση” συμπλήρωσε ο νεαρός επιχειρηματίας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ