Επιστροφή με μελτέμια

Αν σας «πειράζει» η θάλασσα και επιστρέφετε σήμερα ή μέχρι και τη Δευτέρα, εφοδιαστείτε με τα απαραίτητα που θα ανακουφίσουν το ταξίδι σας. Κι αυτό γιατί οι άνεμοι που θα πνέουν στα πελάγη θα είναι ισχυροί.  Σύμφωνα με την ΕΜΥ, σε κεντρικό και νότιο Αιγαίο και Ικάριο έως την θάλασσα των Κυθήρων οι άνεμοι θα πνέουν με ένταση 7 με 8 μποφόρ.Οι άνεμοι θα σας «κουνήσουν» περισσότερο αν έχετε επιλέξει να αναχωρήσετε απότις 10 το πρωί έως το απόγευμα, καθώς  κατά την διάρκεια αυτών των ωρών οι άνεμοι θα είναι ισχυρότεροι.Δείτε αναλυτικά τον καιρό για αύριο Κυριακή έως και την Πέμπτη 23 Αυγούστου: Κυριακή 19-08  

Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στην κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία και πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Άνεμοι: στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και το απόγευμα στο Ιόνιο βορειοδυτικοί. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση.

 

Δευτέρα 20-08

Καιρός: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στη δυτική και κεντρική Μακεδονία και τη Θεσσαλία.

Άνεμοι: στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και το απόγευμα στο Ιόνιο βορειοδυτικοί. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ.

Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

 

Τρίτη 21-08, Τετάρτη 22-08 και Πέμπτη 23-08

Καιρός: γενικά αίθριος. Λίγες τοπικές νεφώσεις στα βόρεια ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 5 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε σταδιακή άνοδο κυρίως στα δυτικά και βόρεια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ