Κορονοϊός – Δημητρακόπουλος στον Realfm 97,8: Οι επόμενες 14 ημέρες είναι κρίσιμες

“Τα αρμόδια όργανα του ΕΟΔΥ δίνουν πλήρη ενημέρωση στο κοινό και η δική μας αίσθηση, των μάχιμων παθολόγων αλλά και πνευμονολόγων και γενικών γιατρών που ασχολούνται με τη διαχείριση των ασθενών στην πανδημία που ζούμε είναι ότι η έγκαιρη λήψη των προληπτικών μέτρων που έλαβε η ελληνική κυβέρνηση ακούγοντας τους γιατρούς σε πρώιμο στάδιο φαίνεται ότι αποδίδει βλέποντας τα ποσοστά νοσηρότητας που έχουμε σε παγκόσμιο επίπεδο” δήλωσε ο Αντώνης Δημητρακόπουλος, Παθολόγος και Πρόεδρος του επιστημονικού συμβουλίου του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν, στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Άρα, επειδή έχουμε πάρει γρήγορα, σωστά προληπτικά και περιοριστικά μέτρα φαίνεται ότι είμαστε σε καλύτερο σημείο από τις περισσότερες δυτικο- ευρωπαϊκές χώρες. Σε κάθε περίπτωση μην αναμένουμε ότι αυτό θα λήξει σύντομα, έχουμε τουλάχιστον 8 εβδομάδες είπε ο κ. Σύψας σήμερα μπροστά μας για να δούμε πραγματικό περιορισμό των κρουσμάτων της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας.

Οι επόμενες 14 ημέρες είναι κρίσιμες γιατί θα φανεί από τον περιορισμό της κυκλοφορίας, γιατί δεν είναι απαγόρευση, αυτές οι 14 ημέρες θα δείξουν αν αποδίδουν αυτά τα μέτρα. Θέλουμε να ελπίζουμε ότι θα αποδώσουν” τόνισε. “Κανένας γιατρός δεν περισσεύει σε αυτή τη μάχη” πρόσθεσε ο κ. Δημητρακόπουλος.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ