Πάνος Χατζηκουτσέλης: Η ζωή και το έργο του αγαπημένου ηθοποιού – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Σε ηλικία 74 ετών έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Πάνος Χατζηκουτσέλης, βυθίζοντας στη θλίψη τον καλλιτεχνικό χώρο. Ο Πάνος Χατζηκουτσέλης γεννήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου του 1945. Είχε έναν αδερφό που είναι και αυτός ηθοποιός, τον Γιώργο Λώζο.

Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του Πάνου Χατζηκουτσέλη ήταν το 1978, στη σειρά της ΥΕΝΕΔ «Αναδυόμενη», ενώ το 1980 συμμετείχε στη «Λωξάντρα» . Συνέχισε την πορεία του στην τηλεόραση παίρνοντας μέρος σε εμβληματικές παραγωγές, όπως η «Μαντώ Μαυρογένους», «Η ζωή του Αττίκ». Το 1986 συμμετείχε στην πολύ επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ 2 «Μαντάμ Σουσού» υποδυόμενος τον μπάτλερ της Άννας Παναγιωτοπούλου.

Το 1994 τον είδαμε στη σειρά του Μega «Εμείς και Εμείς», ενώ το 1996 ο Πάνος Χατζηκουτσέλης μπήκε στην καρδιά των τηλεθεατών με το ρόλο του «Ιάσονα Παπαπέτρου» στη σειρά του ΑΝΤ1 «Εκείνες και Εγώ», παίζοντας στο πλευρό του Γιάννη Μπέζου.

Επίσης, ο Πάνος Χατζηκουτσέλης συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στα τηλεπαιχνίδια «Τα τετράγωνα των αστέρων» (1980) και «Το παιχνίδι της χρονιάς»(1986). Συμμετείχε επίσης σε δημοφιλείς σειρές όπως: «Ντόλτσε Βίτα», «Στο Παρά 5», «Επτά Θανάσιμες Πεθερές» και «Safe Sex».

Υπενθυμίζεται ότι την είδηση του θανάτου του σπουδαίου ηθοποιού γνωστοποίησε μέσα από τα social media το πρωί της Παρασκευής ο καλός του φίλος Άγγελος Πυριόχος. «Ο Πάνος μου. Ο Χατζηκουτσέλης μου. Ο αδελφός μου. Ο φίλος μου. Το γέλιο μου. Ο συνεργάτης μου. Το στήριγμα. Έφυγε. Δύο μέρες το έπαιρνα τηλέφωνο και δεν απαντούσε. Και ‘γω στο νησί. Δεν είναι ζωή πια αυτή», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Άγγελος Πυριόχος.

Πηγή πληροφοριών: wikipedia

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ