Κορονοϊός – Νοσηλευτής σε καραντίνα: Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να μην γίνουμε Ιταλία – ΒΙΝΤΕΟ

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου μίλησε ο Δημήτρης Κουρουβακάλης, νοσηλευτής και πρόεδρος των εργαζομένων στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, ο οποίος είναι σε καραντίνα γιατί ήρθε σε επαφή με τον γιατρό που βγήκε θετικός στον κορονοϊό.

“Δεν έχω κανένα σύμπτωμα ούτε εγώ ούτε οι περισσότεροι συνάδελφοί μου και ελπίζω να είμαστε τυχεροί όλοι μας και σύντομα να επιστρέψουμε στην εργασία μας. Στεναχωρηθήκαμε με το αποτέλεσμα που είχε ο γιατρός. Ζούμε έναν Αρμαγεδδώνα, είναι πρωτόγνωρα στοιχεία για όλους ας και ως πολίτες και ως επιστήμονες υγείας. Ζούμε καταστάσεις που δεν έχουμε ξαναβιώσει, πρέπει να πάρουμε τα μέτρα μας, να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και κυρίως και να λάβουμε υπόψη μας την ιστορία της Ιταλίας”.

“Δεν πρέπει να γίνουμε Ιταλία, να διδαχθούμε. Στην Ιταλία έγιναν πολλά λάθη, δεν πρέπει να τα επαναλάβει το ελληνικό σύστημα υγείας το οποίο αποτελείται από καταπληκτικούς επιστήμονες υγείας που μπορούμε να στηρίξουμε την κοινότητά μας και να αντεπεξέλθουμε στις ανάγκες” επεσήμανε ο κ. Κουρουβακάλης στον ΑΝΤ1.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ