Lady giagia: Η youtuber γιαγιά που έγινε έξαλλη με τις γεμάτες καφετέριες και τις ουρές στα σούπερ μάρκετ – ΒΙΝΤΕΟ

Η πρώτη Youtuber γιαγιά με δικό της κανάλι και όνομα “Lady Giagia” σχολιάζει τα όσα ακούμε για τον κορονοϊό. Το πρώτο βίντεο όπως τονίζει είναι εκτός ύλης καναλιού αλλά δεν γινόταν να μην αναφερθεί σε αυτό. “Τι γίνεται σε ταινία του Κιούμπρικ ζούμε; Ήρθε το τέλος του κόσμου και δεν το γνωρίζουμε; Ήρθε η ώρα η γιαγιά να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Τι νομίζετε ρε μάγκες έκλεισαν τα σχολεία και θα γεμίσουμε τις καφετέριες; Αφήστε τα εσπρεσάκια και κοιτάξτε τι γίνεται τριγύρω, μπας και σώσουμε κανένα κεφάλι” λέει η γιαγιά. Η γιαγιά που ασκεί κριτική στα όσα είδαμε τις τελευταίες ημέρες με τις πρώτες απαγορεύσεις, με εκατοντάδες ανθρώπους να γεμίζουν τις καφετέριες και τις παραλίες, συνιστά προσοχή.

Η Lady Giagia δεν αποκαλύπτει τα χαρακτηριστικά της. Το μόνο που βλέπουμε είναι τα άσπρα, κοντά μαλλιά της και ακούμε την φωνή της ενώ βρίσκεται μπροστά σε ένα μικρόφωνο και έναν υπολογιστή.

“Όταν φταρνιζόμαστε βάζουμε και κανά χέρι… δεν βαπτίζουμε όλον τον κόσμο” συνεχίζει η γιαγιά. Ενώ από την κριτική της δεν γλίτωσαν ούτε οι καρναβαλιστές που βγήκαν στους δρόμους παρά τις σαφείς οδηγίες από τους ειδικούς.

“Το μάτι μου πήρε και κάτι ουρές στα σούπερ μάρκετ… πόσο παρτάκηδες παίζει να είστε! 10 άνθρωποι αδειάσατε όλα τα ράφια” σχολιάζει η ατρόμητη Ελληνίδα γιαγιά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ