Νεκρό βρέφος: Δεν φαίνεται κάποιο ίχνος κακοποίησης στα άλλα τρία παιδιά – BINTEO

Σε εξετάσεις υποβλήθηκαν και τα αδερφάκια του κακοποιημένου βρέφους το οποίο μεταφέρθηκε την Κυριακή στο “Αγλαΐα Κυριακού” και διαπιστώθηκε ότι έφερε ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης.

Τα τρία παιδιά φιλοξενούνται στο Παίδων “Αγλαΐα Κυριακού” και σήμερα εξετάστηκαν από ιατροδικαστή για ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης ενώ παρακολουθούνται από ψυχολόγους και κοινωνικού λειτουργούς.

Πρόκειται για τα δύο αδερφάκια του άτυχου βρέφους, ένα 11 μηνών κοριτσάκι διδυμάκι του και ένα αγοράκι ενώ το τρίτο παιδί είναι ένα κοριτσάκι, η μικρή κόρη της οικογένειας από τη Συρία που φιλοξενείται στο ίδιο διαμέρισμα.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, η ιατροδικαστική εξέταση των παιδιών ολοκληρώθηκε. Σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση που έχουν τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, η ιατροδικαστής που εξέτασε τα παιδιά δεν έχει κάποιο δείγμα που να συνάδει με τη σεξουαλική κακοποίηση. Ωστόσο δεν έχουν ακόμη στα χέρια τους το πόρισμα της ιατροδικαστού αλλά κατά την πρώτη ενημέρωση, τα παιδιά είναι υγιή και δεν έχουν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ