Καιρός: Πού θα βρέξει σήμερα – Αναλυτικά η πρόγνωση

Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας και μόνο στη νοτιοανατολική νησιωτική χώρα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, οι οποίες μέχρι το μεσημέρι θα σταματήσουν. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια πελάγη 6 μποφόρ.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Παροδικές νεφώσεις και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Το βράδυ θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 03 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών από το απόγευμα στις βορειότερες περιοχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 07 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο τοπικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες και στη Θεσσαλία τοπικές ομίχλες. Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 02 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Παροδικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες και βαθμιαία αίθριος. Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες που βαθμιαία θα σταματήσουν, πρώτα στο ανατολικό Αιγαίο και τις μεσημβρινές ώρες στα Δωδεκάνησα. Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 06 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που πρόσκαιρα το μεσημέρι θα είναι αυξημένες. Περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 04 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ