Οι αναρτήσεις της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη στο Instagram με κορυφαίους επιστήμονες για το Επετειακό Έτος «Σαλαμίνα-Θερμοπύλες 2020»

Η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη σε αναρτήσεις στο instagram αναφέρεται στο Επετειακό Έτος «Σαλαμίνα-Θερμοπύλες 2020».Η πρώτη ανάρτηση είναι με τους καταξιωμένους φιλέλληνες επιστήμονες ιστορικούς, τον Roderick Beaton και τον Paul Cartledge.“Είναι ξεχωριστή τιμή για εμένα να υποδέχομαι στη χώρα μου καταξιωμένους και κορυφαίους φιλέλληνες επιστήμονες ιστορικούς, τον Roderick Beaton και τον Paul Cartledge.Τους ευχαριστώ για τις στιγμές που μοιραστήκαμε – ειλικρινά με μάγεψαν με τις γνώσεις και την αγάπη τους για την Ελλάδα. Η ένταξή τους στην Τιμητική Κοσμητεία για το Επετειακό Έτος «Σαλαμίνα-Θερμοπύλες 2020» και η ενεργή συμμετοχή τους στην Επιστημονική Ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί απόψε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος είναι πραγματικά ανεκτίμητη. Τους ευχαριστώ θερμά!” αναφέρει η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.

Η δεύτερη φωτογραφία που δημοσίευσε είναι με τους κορυφαίους Έλληνες επιστήμονες, καθηγητές Αθανάσιο Πλατιά, Γιάννη Πρεβελάκη, Άγγελο Χανιώτη και Λουκά Τσούκαλη. “Με κορυφαίους Έλληνες επιστήμονες, τους καθηγητές Αθανάσιο Πλατιά, Γιάννη Πρεβελάκη, Άγγελο Χανιώτη και Λουκά Τσούκαλη έχουμε την τιμή να ξεκινάμε την πρώτη μας Επιστημονική Ημερίδα για το επετειακό έτος «Σαλαμίνα – Θερμοπύλες 2020» . Τους ευχαριστώ θερμά για το ενδιαφέρον και την αγάπη τους στην Ιστορία και την ανάδειξή της σημασίας της στον Σύγχρονο κόσμο. Η συμβολή τους στον ελληνικό πολιτισμό και τη μεγάλη εθνική προσπάθεια στο πλαίσιο του Επετειακού Έτους «Σαλαμίνα – Θερμοπύλες 2020» είναι πραγματικά πολύτιμη!” γράφει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ