• «Ακουμπούν» τους εμπρηστές στα Σελλά

  12:04 μμ, Κυριακή 12 Αυγ 2012 12:04 μμ, Κυριακή 12 Αυγ 2012

  Στα ίχνη του δράστη ή των δραστών που ευθύνονται για την μεγάλη φωτιά της 18ης Ιουλίου στην βορειοανατολική πλευρά της Πάτρας βρίσκονται οι αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας.

  Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ύστερα από πολυήμερες έρευνες έχει καταλήξει σε συγκεκριμένη ομάδα υπόπτων και εξετάζει πλέον εξονυχιστικά την πιθανότητα εμπλοκής τους στον εμπρησμό που κατέκαψε χιλιάδες στρέμματα γης και σκόρπισε τον τρόμο για δυο 24ωρα στην ευρύτερη περιοχή.

  Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος» η «ανάκριση έχει επικεντρωθεί σε συγκεκριμένο κύκλο ατόμων από την περιοχή, που θεωρούνται ύποπτα για την τέλεση του εμπρησμού.

  Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει εξεταστεί κάτοικος της περιοχής ως ύποπτος, που δήλωσε ότι την ώρα που ξέσπασε η φωτιά ο ίδιος βρισκόταν σε τραπεζικό υποκατάστημα για να κάνει ανάληψη χρημάτων.

  Όπως ήταν αναμενόμενο, η Πυροσβεστική έχει ζητήσει από τις κάμερες που διαθέτει το συγκεκριμένο υποκατάστημα να γίνει ανάλυση των στοιχείων, προκειμένου να επιβεβαιωθούν οι κινήσεις του υπόπτου εκείνο το βράδυ».

  Πηγή: thebest.gr

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα