Κρανιδιώτης για ΑΤ Ομόνοιας: Αν ήταν χειμώνας θα σας έλεγα, ναι, ήταν βασανιστήριο – ΒΙΝΤΕΟ

Την εκδοχή του πελάτη του, του αστυνομικού που κατέβρεξε με μάνικα μία γυναίκα έξω από το ΑΤ Ομόνοιας, υπερασπίστηκε ο Φαήλος Κρανιδιώτης, σημειώνοντας πως του επίμαχου βίντεο, που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, είχε προηγηθεί “κάτι που δεν μπορεί να αγνοήσει κανείς”.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και αναφερόμενος στα σχετικά δημοσιεύματα, που έκαναν λόγο για βασανισμό της γυναίκας, ο κ. Κρανιδιώτης σχολίασε: “Θα σας το πω ωμά, αν έρθω εγώ μπροστά στο σπίτι σας και τα κατεβάσω και κάνω την ανάγκη μου δίπλα στην πόρτα σας και εσείς πλέον αγανακτισμένος, αφού πλένετε, μου ρίξετε νερό, θυμωμένος, αυτό τι είναι; Είναι εξευτελισμός και βασανιστήριο, που τιμωρείται ως κακούργημα;”.

Υποστήριξε πως από ποινικής άποψης η πράξη του αστυνομικού θα μπορούσε να θεωρηθεί ως “έργω εξύβριση”, δηλαδή πλημμέλημα.

Και πρόσθεσε: “Εδώ διάβασα λέει ότι υπήρχε και αναπηρικό αμαξίδιο, εμφάνισαν δηλαδή ως ΑμεΑ και με κινητικά προβλήματα, την οποία τη βασάνισε επειδή της έριξε νερό. Μιλάμε τώρα για Οκτώβρη μήνα, με θερμοκρασία πάνω από 20 βαθμούς. Αν ήταν χειμώνας θα σας έλεγα ναι, ήταν και βασανιστήριο. Αλλά τώρα ας σοβαρευτούμε”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ