• Ικανοποιημένος ο Μπουτάρης...

  8:38 μμ, Τετάρτη 08 Αυγ 2012 8:38 μμ, Τετάρτη 08 Αυγ 2012

  Έργα του δήμου Θεσσαλονίκης που βρίσκονται σε εξέλιξη ή σε φάση ολοκλήρωσης επιθεώρησε σήμερα ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης, παρουσία και του αντιδημάρχου Αστικού Σχεδιασμού, Πολεοδομίας και Δικτύων, Ανδρέα Κουράκη.

  Ο κ. Μπουτάρης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πορεία των εργασιών τονίζοντας: «Επιδιώκουμε παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία να συνεχίσουμε να δημιουργούμε έργα στην πόλη εξυπηρετώντας δύο στόχους: αφενός να μειώσουμε την ανεργία εξασφαλίζοντας δουλειά σε συμπολίτες μας, αφετέρου να βελτιώσουμε τις συνθήκες ζωής στην πόλη».

  Ο δήμαρχος επιθεώρησε αρχικά δύο παιδικές χαρές: στην πλατεία Ναυαρίνου και στην περιοχή Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού. Πρόκειται για δύο από τις συνολικά 23 παιδικές χαρές που εντάσσονται στο πρόγραμμα ανάπλασης του δήμου Θεσσαλονίκης οι οποίες χρειαζόταν συντήρηση.

  Ακολούθησε επίσκεψη στο Νεοκλασικό της οδού Αναγεννήσεως, ένα από τα ελάχιστα νεοκλασικά κτίρια που έχουν μείνει στην πόλη και οι εργασίες του οποίου θα ολοκληρωθούν το αργότερο μέχρι τον Ιούνιο του 2013.

  Τελευταίος σταθμός ήταν το Πολιτιστικό Κέντρο στην περιοχή των Σφαγείων όπου βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες με χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ. Το διατηρητέο αυτό προβλέπεται να λειτουργήσει ως Πολιτιστικό Κέντρο Πολλαπλών Χρήσεων και σύντομα θα αποδοθεί στους δημότες.

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα