Πρόεδρος Εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ: Μέσα σε τρεις μήνες έχουμε και άλλο νεκρό – ΒΙΝΤΕΟ

«Μέσα σε τρεις μήνες έχουμε κι άλλο νεκρό», δήλωσε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη ο πρόεδρος των εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ Λάρυμνας, Ανδρέας Κορέτζελος με αφορμή το χθεσινό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του 55χρονου πατέρα τριών παιδιών.

Όπως ο ίδιος κατήγγειλε, «δεν έχουμε δει επενδύσεις στην εταιρεία».

Ενώ ο Γενικός Γραμματέας των εργαζομένων, Γ. Καζάς, παραδέχθηκε από την πλευρά του ότι, «μικροατυχήματα συμβαίνουν καθημερινά, αλλά το ζήτημα είναι ότι δεν υπάρχει συντήρηση» των μηχανημάτων.

Απαντώντας σε ερώτηση για τα αίτια του τραγικού συμβάντος, ο Ανδρέας Κορετζέλος είπε ότι από τη στιγμή που ακόμα δεν υπάρχει πόρισμα για να γνωρίζουν τα αίτια, δεν μπορεί και να βγει κάποιο συμπέρασμα για το ποιος φταίει.

«Έχει συμβεί να υπάρξει ατύχημα και να το επιρρίψουν σε ανθρώπινο λάθος, αλλά δε θα αφήσουμε αυτό να συμβεί τώρα», ξεκαθάρισε ο ίδιος.

Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ πραγματοποιούν σήμερα απεργία, για να παραστούν στην κηδεία του άτυχου συναδέλφου τους, όπως όμως είπε στον ΑΝΤ1 ο Γενικός Γραμματέας τους, από αύριο « θα συνεδριάσουμε και θα δούμε πώς θα προχωρήσουμε».Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ