Για την “οδύσσεια” του γιου του μιλά στον ΑΝΤ1 ο πατέρας του ναυτικού που απήχθη από πειρατές -ΒΙΝΤΕΟ

Το δεύτερο ταξίδι του πραγματοποιούσε ο Έλληνας δόκιμος ναυτικός, που έπεσε θύμα πειρατείας, μαζί με άλλους τρεις συναδέλφους του, στη Δυτική Αφρική. Φανερά αναστατωμένος ο πατέρας του 20χρονου, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο γιος του.

Ο 20χρονος δόκιμος μηχανικός σε δυο μήνες θα επέστρεφε και πάλι στη σχολή του όπου θα συνέχιζε τις σπουδές του. Αυτό ήταν το δεύτερο εκπαιδευτικό του ταξίδι, με την ίδια εταιρία αλλά με διαφορετικό πλοίο. Στο τάνκερ και μακριά από την οικογένεια του, στο Τόγκο ήταν τώρα εάν μήνα και 10 μέρες.

«Την Πέμπτη μας πήρε και ήταν μια χαρά, μιλάγαμε στο skype, τον βλέπαμε και μας έβλεπε. Το παιδί είναι στη σχολή. Είναι δόκιμος, δεν είναι επαγγελματίας. Του εμπορικού ναυτικού. Κρατική σχολή. Παίρνουνε την ευθύνη πάνω τους και πιστεύω ότι θα έχει πολύ καλή κατάληξη», ανέφερε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο πατέρας του 20χρονου δόκιμου ναυτικού.

Οι γονείς του στο Μεσολόγγι τις τελευταίες ώρες προσεύχονται για το παιδί τους. Είναι ο τρίτος και ο μικρότερος γιος. Το στερνοπούλι της οικογένειας που παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει «άνοιξε τα φτερά του» στις μακρινές θάλασσες.

«Αντιμετωπίζει ένα προβληματάκι υγείας. Το έχει χρόνια από μικρό παιδί. Παίρνει 3 χαπάκια και αυτά πρέπει καθημερινά. Μαζί του.. πού να τα έχει… Όπως βγήκε από την καμπίνα να δει τι γίνεται, του ριχτήκανε. Από εκεί συνέχισε πόλεμος. Αν ήταν στο καράβι δεν θα είχαμε πρόβλημα. Τα παιδιά τα πήρανε. Αυτό είναι όλο το πρόβλημα. Πήραν τα παιδιά από το καράβι και δεν ξέρουμε πού τα πάνε, αν είναι καλά στην υγεία τους και όλα αυτά», δήλωσε στον ΑΝΤ1, φανερά ανήσυχος ο πατέρας του 20χρονου.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

<

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ