Σάλος με αντιεμβολιάστρια νοσηλεύτρια στην Πάτρα – Τι είπε σε συνοδό καρκινοπαθούς για το εμβόλιο

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στο Τμήμα Χημειοθεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στην Πάτρα, όπου μια νοσηλεύτρια επιτέθηκε στην κόρη καρκινοπαθούς όταν εκείνη επέδειξε το πιστοποιητικό εμβολιασμού προκειμένου να συνοδεύσει τον πατέρα της.

“Έχετε κάνει εμβόλιο; Καλά να πάθετε. Σε δύο-τρία χρόνια θα είστε κι εσείς εδώ” είπε η αντιεμβολιάστρια νοσηλεύτρια στην κόρη του ασθενούς, σύμφωνα με την ιστοσελίδα pelop.gr. Η γυναίκα αντέδρασε και ακολούθησε διαπληκτισμός. Οι ασθενείς ή οι συνοδοί τους που βρίσκονταν στον χώρο, παρακολουθούσαν άναυδοι τα όσα συνέβησαν.

Το επεισόδιο έληξε εκεί, καθώς δεν εκλήθη κάποιος από τη Διοίκηση του νοσοκομείου ή οι άνδρες της Ασφάλειας. Ωστόσο, η γυναίκα ενημέρωσε ανθρώπους από την ιατρική κοινότητα της Πάτρας.

Σε απολογία θα κληθεί η νοσηλεύτρια

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα tempo24.news έχει ήδη δοθεί εντολή από τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη προκειμένου να εντοπιστεί η νοσηλεύτρια και να κληθεί σε απολογία.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες η μητέρα ενός 16χρονου κοριτσιού στην Πάτρα βρέθηκε αντιμέτωπη με μια γιατρό, η οποία είναι αρνήτρια των εμβολίων. Σύμφωνα με την καταγγελία της, η γιατρός την ειρωνευόταν την ώρα που η κόρη της έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Και για αυτό το θέμα παρενέβη ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, ο οποίος διέταξε άμεση έρευνα για το περιστατικό. Στην έγγραφη καταγγελία της, η μητέρα της 16χρονης κατήγγειλε πως η γιατρός κατά τη διάρκεια του εμβολιασμού, χρησιμοποίησε απαξιωτικά λόγια για το εμβόλιο και τη διαδικασία του εμβολιασμού, λέγοντας ενδεικτικά ότι «μια γρίπη είναι…», κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της οικογένειας της 16χρονης.

Πηγή πληροφοριών: pelop.gr/ tempo24.news

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ