Με θερμοκρασίες από 0… έως 29 βαθμούς το Σάββατο

Χαμηλές θερμοκρασίες το πρωί και υψηλές κατά τη διάρκεια της υπόλοιπης ημέρας αναμένονται αύριο, στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Το πρωί θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις και τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα σε πολλές περιοχές θα είναι περιορισμένη, λόγω ομίχλης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το meteo.gr, η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 0 έως 23 βαθμούς, στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα από 5 έως 26, στην Ήπειρο από 2 έως 29 βαθμούς, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 12 έως 26 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 7 έως 27 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 25, και στα νησιά του Αιγαίου από 12 έως 23 βαθμούς, αλλά στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 25 με 26 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ, τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, και πρόσκαιρα στις Βόρειες Κυκλάδες και στα ανατολικά τμήματα της Κρήτης θυελλώδεις 8 μποφόρ. Ασθενείς έως μέτριοι άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων θα πνέουν στο Ιόνιο.

Στην Αττική αναμένονται λίγες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά στα ανατολικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην πόλη της Αθήνας από 15 έως 26 βαθμούς.

Λίγες νεφώσεις θα αναπτυχθούν και στη Θεσσαλονίκη. Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη τις πρώτες πρωινές ώρες και οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ