ΕΛ.ΑΣ: Τραυματίστηκε αστυνομικός κατά τη διάρκεια της φοιτητικής πορείας στην Αθήνα

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ έκανε γνωστό ότι ένας αστυνομικός τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν στη διάρκεια της φοιτητικής πορείας στην Αθήνα.

Παράλληλα, έκανε γνωστό ότι προκλήθηκαν φθορές σε υπηρεσιακό όχημα και ανακοίνωσε ότι «ιδιώτης διακομίστηκε στο Κ.Α.Τ., όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει θλαστικό τραύμα στο κεφάλι και διερευνώνται οι συνθήκες του τραυματισμού του».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

«Κατά τη διάρκεια σημερινής συγκέντρωσης – πορείας φοιτητικών συλλόγων στο κέντρο της Αθήνας, ομάδες ατόμων επιτέθηκαν επανειλημμένα κατά των αστυνομικών δυνάμεων στον φραγμό επί της Λεωφόρου Βασ. Σοφίας, παραπλεύρως του κτιρίου του Κοινοβουλίου.

Οι αστυνομικές δυνάμεις αναγκάστηκαν να προβούν σε χρήση δακρυγόνων για να τους απωθήσουν. Από τις επιθέσεις τραυματίστηκε ένας αστυνομικός, ο οποίος διακομίστηκε στο 401 Γ.Σ.Ν. Αθηνών. Επιπλέον προκλήθηκαν φθορές σε υπηρεσιακό όχημα.

Ιδιώτης διακομίστηκε στο Κ.Α.Τ., όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει θλαστικό τραύμα στο κεφάλι και διερευνώνται οι συνθήκες του τραυματισμού του».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ