Συννεφιά και λίγες βροχές την Κυριακή – Η πρόγνωση του καιρού

Αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες στο Αιγαίο, στην Κρήτη, στην Ανατολική Θεσσαλία, στη Στερεά Ελλάδα και στην Πελοπόννησο, αναμένονται την Κυριακή. Το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Λίγες τοπικές βροχές θα σημειωθούν το μεσημέρι και το απόγευμα στην Κρήτη και στα ορεινά της Στερεάς και της Πελοποννήσου, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 10 έως 24, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 10 έως 26, στη Θεσσαλία και στην Ανατολική Στερεά από 16 έως 29, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 27, στα νησιά του Ιονίου από 15 έως 24, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στην Κρήτη από 17 έως 26 και στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 16 έως 25.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ με ενίσχυση κατά 1 έως 2 μποφόρ από το μεσημέρι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν βορειοδυτικοί 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 και στα ανατολικά τοπικά έως 5 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 19 έως 27 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 και τοπικά το μεσημέρι έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το βράδυ θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ