“Μαϊμού” τεχνικός έκλεβε χρήματα και κοσμήματα από ιδιοκτήτες σπιτιών στα Βριλήσσια

Τη μέθοδο της απασχόλησης χρησιμοποιούσε ένας 33χρονος Έλληνας, προκειμένου να κλέψει χρήματα και κοσμήματα από ιδιοκτήτες σπιτιών, στα Βριλήσσια.

Ο 33χρονος συνελήφθη το μεσημέρι της 4ης Οκτωβρίου από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βριλησσίων, καθώς προσποιούμενος τον τεχνικό εταιρείας παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, επιχείρησε να εισέλθει σε οικία ηλικιωμένης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης μαζί με έναν συνεργό του που αναζητείται, εντόπιζαν οικίες στην περιοχή των Βριλησσίων και ακολουθώντας την παραπάνω μεθοδολογία, εισέρχονταν σε αυτές και αποσπούσαν από τα θύματα χρήματα και κοσμήματα.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί επιπλέον τρεις περιπτώσεις κλοπών στην περιοχή των Βριλησσίων.

Μάλιστα, ο 33χρονος έχει κατηγορηθεί και κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Με αφορμή τα συγκεκριμένα περιστατικά, η Ελληνική Αστυνομία εφιστά την προσοχή στους πολίτες να μην πείθονται από αγνώστους, που τους προσεγγίζουν υποσχόμενοι επιστροφή χρηματικών ποσών ή επικαλούμενοι οφειλές ή χρησιμοποιώντας άλλα τεχνάσματα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ