Βίντεο – ντοκουμέντο από την συμπλοκή στα Σεπόλια – Η στιγμή της ανταλλαγής πυρών

Βίντεο ντοκουμέντο από τη συμπλοκή με πυροβολισμούς που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στα Σεπόλια, κατά τη διάρκεια της οποίας τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα, παρουσίασε το δελτίο ειδήσεων του STAR. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όλα ξεκίνησαν όταν επτά άτομα μπήκαν σε μονοκατοικία. Όπως περιέγραψε ο γιος της οικογένειας, οι εισβολείς άρχισαν να σπάνε πράγματα και τοίχους και τον ρωτούσαν επίμονα που είναι ο πατέρας του.

Τα επτά άτομα φεύγουν και λίγο μετά γυρίζει ο πατέρας και ρωτάει τον γιο του τι συνέβη. Οι επτά εισβολείς επιστρέφουν και βγαίνουν έξω ο πατέρας μαζί με τα τρία αδέρφια του.

Εκεί ξεκινά μία άγρια συμπλοκή με λοστούς και ξύλα. Ένας εκ των επτά έβγαλε τότε πιστόλι και πυροβόλησε τουλάχιστον τρεις φορές, με τον πατέρα να πέφτει αιμόφυρτος.

Το περιστατικό συνέβη στη συμβολή των οδών Μανιτάκη και Αυλώνος, ενώ οι τραυματίες διακομίστηκαν στα νοσοκομεία «Αττικόν» και «Ευαγγελισμός».

Η συμπλοκή ξέσπασε μεταξύ μελών ομάδας Ρομά, από άγνωστη αιτία και η αστυνομία διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό. Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ