Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Η συναυλία και το τραγούδι της μικρής Νεφέλης που δεν θα ξεχάσει ποτέ – ΒΙΝΤΕΟ

Η μικρή Νεφέλη πέρασε πολύ δύσκολα από την ημέρα που γεννήθηκε. Είχε σοβαρά κινητικά προβλήματα από μωρό ενώ μετά από εγκεφαλικό που είχε πάθει είχε μείνει για πολλούς μήνες σε κώμα και οι γιατροί δεν έδιναν πολλές ελπίδες στους γονείς της. Όμως, τα κατάφερε και τα ξεπέρασε όλα εκτός από ένα πράγμα: δεν μπορεί να μιλήσει. Η μικρή Νεφέλη ζει στην Κύπρο και το παιδί αυτό έκανε την Άλκηστις Πρωτοψάλτη να λυγίσει όταν ανέβηκε στην σκηνή και τραγούδησε μαζί της!

Το 14χρονο από πολύ μικρό μεγάλωσε με τα τραγούδια της Άλκηστις που της έβαζε η μητέρα της να ακούει και παρότι δεν μπορεί να μιλήσει μπορεί να τραγουδήσει και μάλιστα υπέροχα!

Το γεγονός μοιράστηκε στο λογαριασμό της στο facebook η Άλκηστις Πρωτοψάλτη όπου έγραψε συγκεκριμένα:

«Η μικρή Νεφέλη ήρθε σαν ελάφι στη σκηνή, μου πήρε το μικρόφωνο και με περίσσιο θάρρος τραγούδησε με ουράνια φωνή. Μας διαπέρασε ο τρόπος το πάθος της, η αποφασιστικότητα της και η λαχτάρα στο βλέμμα της. Μας γονάτισε συναισθηματικά και ταυτόχρονα μας έστειλε στο υπερπέραν. Ήταν η πιο συγκινητική στιγμή των τελευταίων χρόνων. Δεν έχει σημασία, η σημασία είναι αλλού ….. στο θαύμα της μουσικής! Η Νεφέλη δεν μιλάει… μόνο τραγουδάει… Αφιερωμένο σε όλους τους ανθρώπους που στηρίζουν, πιστεύουν και ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά τους».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ