Άγρια επίθεση με μπουνιές σε γυναίκα οδηγό… από άλλη οδηγό στην Κόρινθο – ΒΙΝΤΕΟ

Σοκ προκαλεί το βίντεο από την επίθεση που δέχτηκε μία γυναίκα οδηγός από άλλη γυναίκα οδηγό, το περασμένο Σάββατο, στην Κόρινθο. Τις εικόνες έχει καταγράψει κάμερα από κύκλωμα ασφαλείας.

Σε έξαλλη κατάσταση, η μία γυναίκα βγαίνει από το αυτοκίνητό της, προσεγγίζει το δεύτερο όχημα που έχει χαμηλώσει ταχύτητα και αρχίζει να χτυπάει την οδηγό με γροθιές στο πρόσωπο και το σώμα. Η οδηγός που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο προσπάθησε να αμυνθεί και έκανε μία κίνηση ώστε να βγει, αλλά η πρώτη γυναίκα δε την άφησε. Με τα χέρια της, της έκλεισε την πόρτα και συνέχισε να την χτυπά. Ένας άνδρας έφτασε προς το μέρος τους, λέγοντάς τους κάτι. Σε κατάσταση αμόκ, η πρώτη γυναίκα κλωτσάει και την πόρτα.

Όπως καταγγέλλει ο σύζυγος του θύματος, «έρχεται προς το σπίτι μας, ενάμιση χιλιόμετρο πριν συναντιέται με ένα άλλο αυτοκίνητο, το οποίο παραλίγο να πέσει πάνω της και την ώρα που σταματάει εντελώς δεξιά στο δρόμο για μη γίνει σχεδόν μετωπική και να έχουμε τα χειρότερα αποτελέσματα. Τόλμησε να της πει πώς οδηγάς έτσι θα μας σκοτώσεις» δήλωσε και πρόσθεσε:

«Το δεύτερο αυτοκίνητο που εμπλέκεται κάνει μεταβολή, χωρίς καν να τους αντιληφθεί η σύζυγος μου, την κυνηγάει από πίσω, κατεβαίνει εν εξάλλω και βλέπεται τι ακριβώς κάνει. Μιλάμε για χτυπήματα τα οποία είναι επαγγελματικά. Αυτά δεν είναι τυχαία τα χτυπήματα. Επίσης την έβρισε και χυδαία».

Ο άνδρας που κατέβηκε από το αυτοκίνητο, όπως καταγγέλλει ο σύζυγο του θύματος, παρότρυνε τη γυναίκα να την χτυπήσει.

«Κατεβαίνει και ο συνοδηγός, ο οποίος αν προσέξετε φοράει και ένα τσαντάκι μπροστά το οποίο έχει και πιστόλι μέσα. Αφού ξεκινάει τα γρονθοκοπήματα η σύζυγος του, μετα επεμβαίνει αυτός. Τη βρίζει και παροτρύνει και τη σύζυγό του» τόνισε.

Ο ίδιος κατάφερε να βρει τα στοιχεία της γυναίκας που επιτέθηκε στη σύζυγό του και τα έδωσε στην αστυνομία, καταγγέλλοντας το περιστατικό. «Τελικά βρίσκω το αυτοκίνητο πολύ κοντά κρυμμένο στην οικία μας με ένα σεντόνι, βλέπω το νούμερο, βλέπω και το αυτοκίνητο και πάω στην αστυνομία και το καταγγέλλω». Όπως αναφέρει, η γυναίκα του φέρει πολλά χτυπήματα στο πρόσωπο και το σώμα της.

Πηγή: korinthostv.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ