Το πάρτυ είναι…στην Καστοριά

Η καρδιά της νεολαίος χτυπά στο Νεστόριο της Καστοριάς, δίπλα στον Αλιάκμονα, αφού το πιο μεγάλο party  το River Party ξεκίνησε.Χιλιάδες νέοι –και όχι μόνο- επισκέπτες έχουν κατακλύσει το Νεστόριο από όλες τις γωνιές της χώρας, ενώ οι σκηνές περιμένουν  πάρα πολλούς καλλιτέχνες.Το απόγευμα θα εμφανισθούν νεανικά γκρουπ, θα ακολουθήσει η εμφάνιση των «Tranzistor» και των «ΒaildSa».Στη συνέχεια το κοινό θα απολαύσει τον Κωστή Μαραβέγια, τους «Locomondo», τους «Thievery Corporation» και τον Κωνσταντίνο Βήτα, και η βραδιά θα κλείσει και πάλι με χορό έως τα ξημερώματα.

Την Παρασκευή μετά τα νεανικά συγκροτήματα που θα εμφανίζονται από τις 5, θα ακολουθήσει ο Παναγιώτης Τσακαλάκος και στην κεντρική σκηνή από τις 8 η Νατάσα Μποφίλιου, οι «Nouvelle Vague, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και ο Σωκράτης Μάλαμας και βεβαίως χορός μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το Σάββατο 4 Αυγούστου, τα νεανικά συγκροτήματα ανοίγουν το πρόγραμμα στις 5 μ.μ., στις 6.45 εμφανίζεται ο Χρήστος Π. και οι «Velvet Fire» και από τις 8 στην κεντρική σκηνή κατά σειρά τα «Κίτρινα Ποδήλατα», ο Νίκος Πορτοκάλογλου, οι κυρίες Χαρούλα Αλεξίου και Δήμητρα Γαλάνη, και ο Φίλιππος Πλιάτσικας με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ενώ οι DJs θα παίξουν μουσική από τις 3 ώς τις 5 το πρωί της Κυριακής.

Το πρόγραμμα της τελευταίας ημέρας του πάρτι περιλαμβάνει τις εμφανίσεις των νεανικών συγκροτημάτων από τις 5 το απόγευμα, τη συναυλία της Σοφίας Κουρτίδου και στην κεντρική σκηνή των «GAD» και των «Going Through» στις 8 και 9.15 μ.μ. αντίστοιχα, του Μιχάλη Χατζηγιάννη στις 10.45 μ.μ. και των «Vegas» στη μια τα ξημερώματα, ενώ το DJ Party θα κλείσει τη γιορτή στις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ