“Η γυναίκα μου με ζήλευε παθολογικά” είπε ο 53χρονος με το τσεκούρι

Προσβολή της τιμής και της υπόληψής του, από την σύζυγό του, επικαλέστηκε ο 53χρονος ομογενής από τη Γεωργία στην απολογία του στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ισχυριζόμενος ότι της επιτέθηκε με τσεκούρι γιατί ήθελε να την τρομάξει και όχι να την σκοτώσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο δράστης ανέφερε στην ανακρίτρια ότι η συνομήλικη σύζυγός του τον ζήλευε παθολογικά και ότι τον εγκατέλειψε, παρότι είναι καρκινοπαθής.

Σε ερώτηση δε για το καρτέρι που έστησε στην 53χρονη, ισχυρίστηκε ότι αυτή έθιξε την τιμή και την υπόληψή του, διαδίδοντας φήμες πως έχει ερωμένη την αδελφή της νέας συντρόφου του. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι χτύπησε τη γυναίκα με το τσεκούρι, επειδή εκείνη του έκλεισε την οπή της τραχειοστομίας και δεν μπορούσε να αναπνεύσει.

Οι ισχυρισμοί του, ωστόσο, δεν έγιναν δεκτοί κι έτσι ανακρίτρια και εισαγγελέας αποφάσισαν ομόφωνα την προφυλάκισή του. Σημειώνεται ότι η 53χρονη σύζυγος του δράστη, εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας νοσοκομείου, σοβαρά τραυματισμένη. Πηγή ΦΩΤΟ: life-events.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ