Τέσσερις συλλήψεις για κλοπή και λαθραία τσιγάρα στο Ρέθυμνο

Συνελήφθησαν τέσσερις Έλληνες για κλοπή στο Ρέθυμνο κατηγορούμενοι ότι αφαίρεσαν από σπίτι κοσμήματα. Η σύλληψη τους έγινε ύστερα από την καταγγελία και εκτεταμένες αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Αμαρίου.

Πρόκειται για ένα 38χρονο και τρεις γυναίκες ηλικίας 60, 39 και 22 ετών, οι οποίοι το πρωί του Σαββάτου σε περιοχή του Δήμου Αμαρίου αφαίρεσαν από το σπίτι 56χρονης κοσμήματα συνολικής χρηματικής αξίας 30.000 ευρώ. Αφού εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, στην κατοχή τους βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα κοσμήματα τα οποία αποδόθηκαν στην 56χρονη. Η προανάκριση συνεχίζεται και η συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Στο μεταξύ συνελήφθη 21χρονος αλλοδαπός, για παραβάσεις που αφορούν σε λαθραία τσιγάρα και είδη καπνού μετά από έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στον νεαρό άνδρα.

Στη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν 105 πακέτα τσιγάρα, τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνται τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης και κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο Τελωνείο Ρεθύμνου. Ο 21χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ