Ξεσπά ο αδελφός του Πάνου Ζάρλα: Θέλετε να με δείτε να πενθώ, όχι δεν θα το κάνω – ΦΩΤΟ

Εξοργισμένος είναι ο αδελφός του Πάνου Ζάρλα, ο οποίος έχασε τη ζωή του ανήμερα των γενεθλίων του σε τροχαίο που είχε με τη μηχανή του στη Λεωφόρο Συγγρού, τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Το Σάββατο ο αδελφός του, Αλέξανδρος Καλλιπολίτης, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες, οι οποίες δεν σχετίζονταν με τον θάνατο του Πάνου, με αποτέλεσμα κάποιοι followers του να τον ειρωνευτούν ή και να του επιτεθούν.

Ο αδελφός τους αδικοχαμένου Πάνου Ζάρλα αποδημοσίευσε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες και έκανε νέα ανάρτηση στην οποία έγραψε: “Το γεγονός ότι ανέβασα κάποιες φωτογραφίες σήμερα στο Instagram δεν σημαίνει ότι δεν με ενδιαφέρει ο θάνατος του αδελφού μου. Τον Πάνο τον αγαπούσα, τον αγαπάω και θα τον αγαπάω για πάντα. Έχουμε περάσει πολλά μαζί και μου έχει σταθεί και με έχει βοηθήσει σε άπειρες καταστάσεις της ζωής μου… Και επειδή εσείς θέλετε να με δείτε να πενθώ, όχι δεν θα το κάνω. Ο Πάνος ήταν από τους πιο χαρούμενους και ορεξάτους ανθρώπους που ήξερα, δεν θα ήθελε να με βλέπει να πενθώ! Και σας πληροφορώ πως είναι υπερήφανος που το αντιμετωπίζω έτσι”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ