Τελειώνει η προθεσμία για τις αιτήσεις εγγραφών στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του ΟΑΕΔ

Έως την Παρασκευή 31 Μαΐου έχουν περιθώριο οι ενδιαφερόμενοι για να καταθέσουν τις αιτήσεις εγγραφών και επανεγγραφών βρεφών και νηπίων στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του ΟΑΕΔ.

Ωφελούμενοι του προγράμματος είναι τα παιδιά (βρέφη- νήπια) των δικαιούχων του ΟΑΕΔ, 8 οκτώ μηνών (την 1η Σεπτεμβρίου 2019) έως την εγγραφή τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση.

Η λειτουργία των βρεφονηπιακών παιδικών σταθμών αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου και λήγει την 31η Ιουλίου του επομένου έτους, επί πέντε ημέρες την εβδομάδα, δηλαδή από Δευτέρα έως Παρασκευή. Το ωράριο λειτουργίας των Σταθμών ξεκινά την 6:45 και τελειώνει στις 16:00. Η φιλοξενία των βρεφών – νηπίων είναι δωρεάν. Οι γονείς – κηδεμόνες των βρεφών-νηπίων για να υποβάλουν αίτηση, θα πρέπει να απευθύνονται στους κατά τόπους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς τις εργάσιμες ημέρες από την 9.00 μέχρι 14.00.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων θα δημιουργηθούν προσωρινοί Πίνακες Αξιολόγησης και Επιλογής για βρέφη από 8 μηνών έως και 17 μηνών, από 18 μηνών έως και 30 μηνών και από 31 μηνών έως την προσχολική ηλικία. Μέσα σε διάστημα 5 εργάσιμων ημερών οι δικαιούχοι, δύνανται να υποβάλουν ενστάσεις στους κατά τόπους Βρεφονηπιακούς Παιδικούς Σταθμούς. Οι τελικοί πίνακες επιλογής θα αναρτηθούν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ