Απολογούνται οι κατηγορούμενοι για το θάνατο της ηλικιωμένης στη Σητεία

Το κατώφλι του ανακριτή θα περάσουν σήμερα οι τέσσερις συλληφθέντες προκειμένου να απολογηθούν για το θάνατο της 89χρονης πρατηριούχου στη Ζήρο της Σητείας, η οποία ξεψύχησε στο νοσοκομείο μετά την επίθεση που δέχθηκε με σκοπό τη ληστεία.

Σύμφωνα με το cretapost, πρόκειται για τέσσερις άνδρες – ηλικίας 26, 32, 37 και 40 χρόνων.

Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικές αρχές, μετά από αθόρυβη και εμπεριστατωμένη έρευνα, βρέθηκαν στα ίχνη των τεσσάρων ανδρών και τους συνέλαβαν στα σπίτια τους στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στις περιοχές των Καμινίων, Αγίας Τριάδας και Καταυλισμό.

Η ληστεία που κατέληξε σε… τραγωδία

Η ληστεία είχε γίνει τον περασμένο Φεβρουάριο και στη διάρκειά της η άτυχη ηλικιωμένη κακοποιήθηκε βάναυσα από τους δράστες, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι την προχωρημένη ηλικία της αποφάσισαν να επιτεθούν στο πρατήριο υγρών καυσίμων που εξακολουθούσε να διατηρεί η 89χρονη γυναίκα.

Η ηλικιωμένη, μετά την απομάκρυνση των δραστών από το βενζινάδικο ειδοποίησε τους συγγενείς της και στη συνέχεια ενημερώθηκαν και οι αρχές που ξεκίνησαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Την επομένη ημέρα, όμως, η 89χρονη ένιωσε έντονη αδιαθεσία και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο της Σητείας από συγγενείς της όπου και εξέπνευσε.

Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια από τη νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε η ηλικιωμένη πρατηριούχος είχε υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία.Πηγή: cretapost.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ