Στη φυλακή ο 32χρονος που κατηγορείται ότι στραγγάλισε τη σύζυγό του στην Καλλιθέα – Αρνείται την κατηγορία

Τον δρόμο για τη φυλακή έδειξαν οι ανακριτικές αρχές στον 32χρονο Γεωργιανό, που κατηγορείται για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του, στην Καλλιθέα.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή, μέσα στο διαμέρισμά της, στις 14 Μαΐου και σύμφωνα με τους ιατροδικαστές ο θάνατός της επήλθε από στραγγαλισμό.

Ο ίδιος πάντως ο κατηγορούμενος αρνείται ότι είναι ο δράστης του εγκλήματος, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Τι υποστήριξε στην απολογία του 

Στην απολογία του φέρεται να υποστήριξε ότι την επίμαχη ημέρα είχε περάσει νωρίς το πρωί από το σπίτι της 29χρονης, ώστε να πάει τα παιδιά τους στο σχολείο και ότι δεν ανέβηκε καν στο διαμέρισμα, καθώς η σύζυγός του, κατέβασε η ίδια στην είσοδο την 6χρονη κόρη τους.

Απαντώντας σε ερωτήσεις για το αν είχε τεταμένες σχέσεις με την εν διαστάσει σύζυγό του, όπως αναφέρεται στη δικογραφία, απάντησε πως «προσπαθούσαν να κρατήσουν τις ισορροπίες για το καλό των παιδιών τους».

Σε ερώτηση της ανακρίτριας εάν είχε κλειδιά του διαμερίσματος της Καλλιθέας, ο κατηγορούμενος υποστήριξε πως είχε αλλάξει την κλειδαριά για λόγους ασφαλείας και ότι είχε παραδώσει τα κλειδιά στην 29χρονη χωρίς να κρατήσει αντικλείδι.

Η υπεράσπιση του 32χρονου ισχυρίζεται πως υπάρχουν κενά στη δικογραφία που περιπλέκουν την υπόθεση. Όπως για παράδειγμα η κατάθεση του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος της Καλλιθέας, σύμφωνα με τον οποίο την Κυριακή 12 Μαΐου το πρωί άγνωστος άνδρας είχε μπει στο σπίτι της 29χρονης, ενόσω εκείνη απουσίαζε και όταν η γυναίκα επέστρεψε, ακολούθησε άγριος καυγάς μεταξύ τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ