Εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 29χρονης στην Καλλιθέα – Οι μαρτυρίες που “καίνε” τον εν διαστάσει σύζυγό της

Προθεσμία πήρε από τον ανακριτή για να απολογηθεί ο 32χρονος Γεωργιανός, ο οποίος συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής για τη δολοφονία της 29χρονης εν διαστάσει συζύγου του στην Καλλιθέα, καθώς έπεσε σε πολλές αντιφάσεις κατά την ανάκρισή του.

Ο 32χρονος, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, είχε προσπαθήσει να στήσει ένα ακλόνητο άλλοθι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην πολύωρη ανάκριση οι αστυνομικοί επικέντρωσαν τις ερωτήσεις τους στο γεγονός ότι η πόρτα στο διαμέρισμα του θύματος στην Καλλιθέα ήταν κανονικά κλειδωμένη. Τα κλειδιά της άτυχης γυναίκας βρέθηκαν μέσα στο σπίτι και αυτό δημιούργησε το συμπέρασμα ότι ο άνθρωπος που τη σκότωσε είχε στην κατοχή του κλειδιά του διαμερίσματος.

Προτού ανακρίνουν τον ύποπτο, οι αστυνομικοί εξέτασαν όλους τους συγγενείς της 29χρονης κοπέλας με το βασικό ερώτημα εάν διαθέτουν κλειδιά του διαμερίσματος. Όμως, κανείς δεν είχε, εκτός από τον πρώην σύζυγο, που πήγαινε συχνά στο διαμέρισμα για να κρατά τα παιδιά τους, όταν η 29χρονη είχε εργασιακές υποχρεώσεις.

Ο φερόμενος ως δράστης του άγριου φονικού αρνούνταν επίμονα πως είχε βρεθεί στο επίμαχο διαμέρισμα τόσο την Παρασκευή 10 όσο και τη Δευτέρα 13 Μαΐου, όταν οι γείτονες είχαν ακούσει τους καβγάδες.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί είχαν στα χέρια τους μαρτυρίες που επιβεβαίωναν την παρουσία του 32χρονου στο διαμέρισμα της άτυχης γυναίκας, κυρίως για τη Δευτέρα, οπότε φέρεται ότι τη στραγγάλισε. Στο μικροσκόπιο της Ασφάλειας είχαν μπει και κάποιες φωτογραφίες που απεικόνιζαν το θύμα να έχει ξυλοκοπηθεί από τον 32χρονο στο παρελθόν στη Γεωργία, όπου ουσιαστικά είχε ξεκινήσει ο χωρισμός τους.

Αφορμή για τους έντονους καβγάδες και την κακοποίηση της 29χρονης από τον εν διαστάσει σύζυγό της ήταν η σχέση που είχε δημιουργήσει με έναν άλλον άνδρα. Αυτό φαίνεται πως δεν το άντεχε ο 32χρονος, με αποτέλεσμα τους συνεχείς καβγάδες με την άτυχη Γεωργιανή.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ