Νεκρός στον Κορυδαλλό ο δολοφόνος της 53χρονης Μαρίνας

Νεκρός εντοπίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, στο Ψυχιατρείο Κρατουμένων των Φυλακών Κορυδαλλού ο 60χρονος που πριν από λίγους μήνες είχε δολοφονήσει με δεκάδες μαχαιριές την 53χρονη Μαρίνα Τζωρμπατζάκη, μητέρα της 26χρονης εστεμμένης Κωνσταντίνας Παγάνη, που το 2017 είχε κατακτήσει τον τίτλο Transcontinental International.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, εικάζεται ότι πρόκειται για αυτοκτονία, λίγο μετά το εξιτήριο του από το Ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού και ενώ επρόκειτο να γίνει η μεταγωγή του – κάτι που δεν είχε γίνει ακόμη, λόγω των εκλογών.

Η δίκη του 60χρονου είχε προσδιοριστεί για τις 2 Ιουλίου από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου.

Με βάση το παραπεμπτικό βούλευμα ο 60χρονος την κατακρεούργησε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Κατά την απολογία του δεν προέβαλε κάποιον ισχυρισμό για να δικαιολογήσει την πράξη του, αποδεχόμενος πλήρως την ευθύνη.

Θεώρησε ότι η 53χρονη ήταν η αιτία που η ανιψιά του, η οποία τον φιλοξενούσε, του ζήτησε να φύγει από το σπίτι, δίνοντας του μάλιστα και κάποια χρήματα.

Ήταν βέβαιος ότι το θύμα είχε υποκινήσει αυτήν την απόφαση και αυτό τού στοίχισε. Ο 60χρονος διέμενε στο σπίτι της ανιψιάς του, με την οποία τα πήγαιναν καλά και μάλιστα φέρεται να πρόσεχε τα δύο ανήλικα παιδιά της, τα οποία τα συνόδευε στο σχολείο.

Πηγή πληροφοριών: cretalive.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ