Thessaloniki Street Food Festival: Σε ένα τεράστιο γευστικό πάρκο μετατράπηκε η ΔΕΘ – ΦΩΤΟ

Με γεύσεις και λιχουδιές από όλο τον κόσμο γέμισε ο προαύλιος χώρος της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, όπου είναι σε εξέλιξη από το απόγευμα το Thessaloniki Street Food Festival, που διοργανώνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην πόλη από την ομάδα του SoulFood Thessaloniki (Upnloud & Black Radio Berlin).

Μικροί και μεγάλοι βρέθηκαν στον χώρο της ΔΕΘ για να δοκιμάσουν πεντανόστιμα φαγητά με τους περισσότερους να σχηματίζουν ουρές για hot dogs αλλά και για λαχταριστά burgers.

Οι λάτρεις των γλυκών έχουν να επιλέξουν σε μια ποικιλία από λουκουμάδες που ψήνονται μπροστά τους και σερβίρονται με ζεστή σοκολάτα και όχι μόνο.

Για πρώτη φορά το Thessaloniki Street Food Festival μεγαλώνει και για 3 μέρες, μετατρέπεται σ’ ένα τεράστιο γευστικό πάρκο με επιλογές φαγητού απ’ όλο τον κόσμο, δύο μουσικά stages, τρία rest areas, kitchen lab, kids’ corner και πολλές ακόμα εκπλήξεις!

Σήμερα η γιορτή Street Food θα είναι ανοιχτή μέχρι και τις 12 το βράδυ, ενώ, το Σαββατοκύριακο από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και τις 12 το βράδυ, η Θεσσαλονίκη γεύεται και διασκεδάζει στον προαύλιο χώρο της ΔΕΘ.

Δείτε φωτογραφίες του thestival.gr:

Πηγή: thestival.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ