Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία της 29χρονης στην Καλλιθέα

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία της 29χρονης από τη Γεωργία, η οποία βρέθηκε στραγγαλισμένη μέσα στο διαμέρισμα της στην Καλλιθέα την περασμένη Τετάρτη.

Από φωτογραφίες που η ίδια φέρεται ότι είχε στείλει στη δίδυμη αδελφή της στη Γεωργία φαίνεται ότι ζούσε ένα μαρτύριο, με ξυλοδαρμούς, απειλές και βασανιστήρια.

Σύμφωνα με συγγενικά της πρόσωπα, η 29χρονη μητέρα δύο παιδιών κακοποιούνταν συστηματικά από έναν άνδρα, πολύ κοντινό της πρόσωπο, ωστόσο δεν σκέφτηκε ποτέ να καταγγείλει τα βασανιστήρια που περνούσε επειδή φοβόταν. Θεωρείται πολύ πιθανό αυτός ο άνδρας να είναι αυτός με τον οποίο είχε συνάψει σχέση η άτυχη γυναίκα, ωστόσο προς το παρόν κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Η θεία της 29χρονης, μιλώντας στην εκπομπή του STAR ‘Αλήθειες με τη Ζήνα’, ανέφερε ότι έχει στην κατοχή της φωτογραφίες όπου φαίνεται η άτυχη γυναίκα να έχει σημάδια από χτυπήματα στο πρόσωπο. Αποκάλυψε ότι η 29χρονη τής είχε εκμυστηρευτεί ότι πολύ κοντινό της πρόσωπο τη χτυπούσε με απίστευτη αγριότητα, όμως εκείνη δεν είχε κάνει καταγγελία στις Αρχές.

“Αν το είχε καταγγείλει, ίσως σήμερα να ήταν ζωντανή. Ήταν πολύ ήσυχο κορίτσι και εργατικό. Χάθηκε και μαζί χάθηκαν όλα της τα όνειρα”, τόνισε η θεία της.

Την ίδια στιγμή η μητέρα του πρώην συζύγου της Γεωργιανής, ο οποίος έχει ήδη καταθέσει στις Αρχές, δήλωσε πως ο γιος της ήταν σε διάσταση με την 29χρονη, ωστόσο οι σχέσεις τους ήταν πολύ καλές, για χάρη των δύο παιδιών τους.

Οι έρευνες της Ασφάλειας Αττικής συνεχίζουν να κινούνται στο στενό περιβάλλον της 29χρονης. Το πρωί της Πέμπτης ο εν διαστάσει σύζυγος της άτυχης 29χρονης έδωσε νέα πολύωρη κατάθεση προκειμένου να δώσει διευκρινίσεις σε συγκεκριμένες ερωτήσεις των αστυνομικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες το πρωί το κατώφλι της Ασφάλειας πέρασε και ένας φίλος της άτυχης γυναίκας, ο οποίος επίσης έδωσε πολύωρη κατάθεση. Τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών περνούν από το μικροσκόπιο το παρελθόν της άτυχης γυναίκας αλλά και κάποιες πληροφορίες που ήθελαν τον χωρισμό τους να είναι ιδιαίτερα επεισοδιακός, ίσως γιατί στη ζωή της άτυχης γυναίκας είχε μπει άλλο πρόσωπο. Αυτό το πρόσωπο είναι που κατέθεσε για αρκετές ώρες στις Αρχές χθες το πρωί.

Το ερώτημα στο οποίο προσπαθούν να απαντήσουν οι αστυνομικοί είναι ποιος ήταν ο άνδρας με τον οποίο η 29χρονη είχε αυτόν τον άγριο καβγά την περασμένη Παρασκευή, τον οποίο άκουσε όλη η γειτονιά στην Καλλιθέα.

Όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής, η άτυχη γυναίκα στραγγαλίστηκε με μία λεπτή δερμάτινη ζώνη, η οποία βρέθηκε κάτω από το κρεβάτι της.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ