Ξεσπά η Βικτώρια Καρύδα για τον δολοφόνο του Γιάννη Μακρή – ΒΙΝΤΕΟ

Να μάθει ποιοι κρύβονται πίσω από τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή ζητά η σύζυγός του Βικτώρια Καρύδα.

Το μοντέλο σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Πρώτο Θέμα μίλησε για την φονική ενέδρα στον σύζυγο της, τα συναισθήματα της και την καθημερινότητα της μετά τον χαμό του επιχειρηματία.

“Θα ήθελαν να ξέρω ποιος είναι αυτός που πλήρωσε, που έβαλε και έναν ακριβό δικηγόρο σε αυτόν, μην πω καμιά κακιά λέξη. Τιμωρία δεν ξέρω αν… το λιγότερο, δεν ξέρω αν… η φυλακή για μένα είναι το λιγότερο”, είπε η Βικτώρια Καρύδα.

“Ανέβαινα την ανηφόρα, δεν με άφηνε η αστυνομία, τα παιδιά, οι φίλοι με κρατούσαν και εγώ νευρίασα πάρα πολύ, γιατί κατάλαβα τι συμβαίνει, μου είχε πει πριν η φίλη μου να τρέξω και ήθελα τόσο πολύ να τον δω, δεν με άφηναν και ήμουν πάρα πολύ θυμωμένη, γιατί είναι ο άνδρας μου και ήθελα να τον αγκαλιάσω, ήθελα να είμαι δίπλα του και δεν θυμάμαι φώναζα σαν τρελή”, σημείωσε το μοντέλο και πρόσθεσε:

“Όταν βλέπεις τα παιδάκια, ειδικά η μεγαλύτερη κόρη μου, όταν αναζητά τον μπαμπά κάθε μέρα, του γράφει γράμματα, τα κολλάει στον τοίχο, τα βάζει πίσω από τη φωτογραφία, μιλάει με τον ουρανό κάθε βράδυ και ζητάει τον μπαμπάκα να γυρίσει πίσω”.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ