Αστυνομικοί έσωσαν 13χρονη που προσπάθησε να αυτοκτονήσει πηδώντας από γέφυρα

Παραλίγο τραγωδία σήμερα το μεσημέρι στον περιφερειακό δρόμο του Βόλου, με θύμα ένα ανήλικο κορίτσι. Για την καλή τύχη του παιδιού, στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, που με αυτοθυσία έβαλαν τα χέρια τους, για να ανακόψουν την πτώση της και αποδείχτηκαν «άγιοι» για την 13χρονη.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, όταν η ανήλικη Ρομά, ανέβηκε στην πεζογέφυρα του περιφερειακού του Βόλου, που βρίσκεται πριν την οδό Ιωλκού, δίπλα από τον οικισμό Ρομά Αγίας Παρασκευής και απειλούσε να πέσει για να αυτοκτονήσει.

Ο κόσμος, που συγκεντρώθηκε, προσπαθούσε να την πείσει να μην το κάνει, ενώ κοντά στο σημείο βρίσκονταν μέλη της Ομάδας ΔΙΑΣ, που αντιλήφθηκε τι συμβαίνει, πήγε στο σημείο, ειδοποίησε και στη συνέχεια έφτασαν και αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Η 13χρονη -που ήταν ακόμη πάνω στην πεζογέφυρα- σε μεγάλο ύψος από το δρόμο, πήδηξε στο κενό.

Κάτω της ακριβώς βρισκόταν οι αστυνομικοί, που δε δίστασαν λεπτό, και βλέποντας το κορίτσι να πέφτει στο κενό, έβαλαν ταυτόχρονα τα χέρια τους, για να ανακόψουν την πτώση.

Η ανήλικη είχε τις αισθήσεις της, αλλά υπέστη σοκ.

Η ανήλικη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προληπτικά στο Νοσοκομείο Βόλου, για τις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ μάρτυρες αναφέρουν ότι δεν έπαθε το παραμικρό από την πτώση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη ήθελε να θέσει τέλος στη ζωή της, λόγω ερωτικής απογοήτευσης, ενώ στο Νοσοκομείο Βόλου θα την παρακολουθήσει παιδοψυχολόγος.

ΠΗΓΗ: magnesianews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ